Netwerkevents

close menu

Een boeiend netwerkevent organiseren? Met a punto!

Een netwerkevent organiseren dat nog lang blijft nazinderen onder de genodigde ondernemers? Dan moet u bij evenementenbureau a punto zijn. Wij ontwikkelen samen met u krachtige netwerkconcepten en voeren ze geheel of gedeeltelijk voor u uit.

Waarom uw netwerkevent organiseren met a punto een goed idee is

Een sterk netwerkevent organiseren, vergt meer dan enkel het samenbrengen van gelijkgezinde zakenmensen. Het kan interessant zijn om u te wenden tot een ervaren evenementenbureau zoals a punto:

  • We creëren zowel totaalconcepten als onderdelen ervan.
  • U kunt ons inschakelen voor nationale en internationale netwerkevents.
  • Bij a punto streven we naar creativiteit, perfectie en professionaliteit.
  • U kunt vertrouwen op open communicatie met een van onze contactpersonen.
  • Ons opgeleide personeel heeft door de jaren heen een sterk netwerk
Netwerkevents

De rol van a punto in de organisatie van uw netwerkevenement

Voor elk van onze projecten doorlopen we verschillende fases. U kiest zelf voor welke fases u ons inschakelt:

Programma management

Om een succesvol netwerkevent te organiseren, is een boeiend en origineel programma vereist. Verder werken we een projectdraaiboek uit, zodat u de taken en activiteiten voor, tijdens en na het event netjes kan afvinken.

Locatie en on-site

Een sprekende locatie kan een ijsbreker zijn onder uw netwerkers. Bij a punto gaan we samen met u op zoek naar de meest geschikte locatie voor uw netwerkevent en zorgen we voor een piekfijne uitwerking ter plaatse.

Marketing

Uw netwerkevenement promoten? Dat kan o.a. via sociale media, offline en online kanalen of e-mailing. Samen bekijken we hoe u uw visibiliteit kan verhogen en ROI kan optimaliseren. Een vragenlijst achteraf leert ons waar we kunnen bijsturen.

Sponsors en coördinatie

Op zoek naar sponsors voor uw netwerkbijeenkomst? Of wenst u een partner die een handje toesteekt bij de planning, opbouw en coördinatie van uw event? Ook daarvoor kunt u op onze expertise rekenen.

Financieel management

We stellen een begroting op en beheren indien gewenst ook het budget voor u. We zien erop toe dat alles (van concept tot uitwerking) binnen het afgesproken budget blijft. Doorheen het hele traject staat heldere communicatie voorop.

Netwerkevents

Onze netwerkevents van dichtbij bekijken?

Zou u graag een van onze gerealiseerde netwerkevenementen willen bijwonen? Bekijk de verschillende evenementen in onze activiteitenkalender en schrijf u meteen in. Zo krijgt u reeds een beeld van een samenwerking met a punto.

Klaar om succes te boeken met uw netwerkevent?

Netwerkevents