Medische events

close menu

Een professioneel medisch congres organiseren met a punto

Wilt u voor uw ziekenhuis(afdeling), medisch of farmaceutisch bedrijf kennis of informatie delen middels een medisch congres, medische conferentie of workshop? Evenementenbureau a punto in Ronse heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van medische bijeenkomsten.

Een uiterst professioneel medisch congres op uw maat

Een medisch congres verdient een nauwgezette aanpak, organisatie en uitwerking om de informatie en kennis op een professionele manier over te brengen. Overigens is de keuze van locatie en periode waarin het evenement zal doorgaan een belangrijk aandachtspunt.

Onze ervaring, uitzonderlijke interesse in de sector en tal van andere factoren, maken van a punto de uitgelezen partner om van uw medisch congres een succes te maken:

  • jarenlange ervaring en interessant netwerk
  • zowel gehele als gedeeltelijke organisatie
  • out of the box en stijlvolle concepten
  • transparante communicatie
  • punctueel en professioneel
Medische events

De diensten van a punto

Een overzicht van de mogelijke services die we aanbieden:

Programma management

Samen denken we over een concept en werken we een projectdraaiboek uit. Daarin sommen we alle taken en activiteiten op die voor, tijdens en na het event uitgevoerd zullen worden. Zo heeft u op elk moment een duidelijk overzicht.

Locatie en on-site

De keuze van de congreslocatie behoort tot een van de belangrijkste beslissingen in het planningsproces. Bij a punto begeleiden we u in het vinden van een locatie die perfect aansluit bij uw wensen. Tevens zorgen we voor een vlekkeloze uitwerking ter plaatse.

Marketing

Uw medisch congres promoten via sociale media, offline of online communicatie? Samen met u bekijken we de kanalen die de visibiliteit van uw event verhogen en de ROI optimaliseren. De feedback achteraf vertelt ons waar we best bijsturen.

Sponsors en coördinatie

Het team achter a punto analyseert potentiële sponsors voor uw congres en brengt de meest geschikte partners aan. Daarnaast zorgen we voor een minutieuze planning, opbouw en coördinatie van de standen.

Faculty en deelnemers

a punto neemt de praktische zaken van u over: van reis en verblijf, shuttle dienst en briefing van sprekers en voorzitters tot technische ondersteuning. Voorts zien we steeds toe op transparante communicatie.

Financieel management

Ook voor de opmaak van de begroting kunt u bij ons terecht. Samen beheren we het budget en maken we tijd voor continue opvolging. Ongeacht het concept, we houden steeds rekening met de afgelijnde afspraken.

Medische events

Zelf een medisch congres bijwonen?

In de a punto activiteitenkalender vindt u een overzicht van de medische congressen in 2019. Schrijf u in via onze website en woon een van de congressen bij voor een portie inspiratie en kennis.

Administration regarding my travel arrangements, reimbursements and insurance have been effectuated by a punto to my utmost satisfaction

Prof. dr. Bjorn Edwin
Head of Clinical Research
Oslo University Hospital, Norway

Uw medisch congres organiseren met a punto?