Culturele events

close menu

Culturele evenementen organiseren met een professioneel evenementenbureau

Bent u actief in de kunst en cultuur en beoogt u om een spraakmakend evenement te organiseren? Bij eventbureau a punto behoort de organisatie van doordachte culturele evenementen tot de expertises. U kunt bij ons terecht voor specifieke services of voor een volledige aanpak van A tot Z, maar wel telkens toegespitst op uw wensen en verwachtingen.

Eindeloos veel mogelijkheden

De culturele evenementen die u met a punto kan realiseren:

 • fuiven
 • festivals
 • lezingen
 • brunches
 • VIP events
 • concerten
 • kunstbeurzen
 • oudejaarsfeesten
 • tentoonstellingen
 • sportmanifestaties
 • pop-uprestaurants en –winkels
Culturele events

Onze inbreng in culturele evenementen

Wenst u samen te werken met een professioneel evenementenbureau dat de volledige organisatie op zich neemt? Of wilt u graag zelf enkele aspecten voor uw rekening nemen? Met a punto is alles mogelijk. We zorgen steeds voor een service op maat van uw onderneming.

Programma management

Om een succesvol cultureel event te organiseren, is een doordacht concept nodig. Daarna stellen we het draaiboek van het evenement op met alle taken en activiteiten die voor, tijdens en na het event moeten gebeuren.

Locatie en on-site

Ook een sprekende locatie laat uw evenement goed tot zijn recht komen. Samen met a punto vindt u de plek die naadloos aansluit bij uw wensen. Verder verzorgt ons team een onberispelijke uitwerking ter plaatse.

Marketing

U kunt a punto ook inschakelen voor de communicatie naar uw publiek. Wij adviseren, u kiest de online en offline kanalen die uw visibiliteit en ROI doen toenemen. Middels een korte vragenlijst achteraf sturen we bij waar nodig.

Sponsors en coördinatie

Lijkt het u interessant om sponsors in te zetten voor uw cultureel event? Wij analyseren de meest geschikte partners en u kiest met wie u in zee gaat. Ook planning, opbouw en coördinatie ter plaatse behoort tot onze verantwoordelijkheden.

Faculty en deelnemers

Wilt u bijzondere gasten uitnodigen voor uw evenement? Bij a punto kunnen we ook het transport en verblijf voor u regelen en technische ondersteuning voorzien. Alle communicatie verloopt met de grootste transparantie.

Financieel management

U kunt ook beroep doen op onze expertise omtrent de opmaak van de begroting. Het volledige project verloopt binnen de afgelijnde budgettaire grenzen en krijgt voortdurende opvolging. U kunt te allen tijde terecht bij uw gesprekspartner.

Een blik werpen op onze culturele evenementen?

Benieuwd naar onze reeds gerealiseerde culturele events? U kunt ze zelf bijwonen! Neem een kijkje in onze activiteitenkalender en schrijf u in voor een van onze culturele evenementen.

Uw evenement op de culturele agenda plaatsen?