Zakelijke events

close menu

a punto: een professional in business events

Een personeelsfeest, seminarie, productlancering of ander bedrijfsevent voor uw onderneming in gedachten? Bespaar uw kostbare tijd en laat het volledige bedrijfsevenement over aan evenementenbureau a punto. Wij beschikken over tijd, ervaring en passie om kwalitatieve business events op poten te zetten die lang nazinderen bij het publiek.

Waarom kiezen voor evenementenbureau a punto?

Heeft u een informeel bedrijfsfeest of eerder een omvangrijk bedrijfsevent voor ogen? a punto bedenkt, organiseert en realiseert business events in alle soorten en maten die perfect bij uw onderneming en publiek passen.

a punto staat voor:

  • opgeleide a punto eventcoördinatoren
  • totaalconcepten of een onderdeel ervan
  • oog voor detail, professionaliteit en creativiteit
  • transparante communicatie met vaste contactpersoon
  • zowel nationale als internationale business events
Zakelijke events

Service op maat van uw onderneming, van A tot Z

Bij a punto bieden we een complete service aan. U kunt vertrouwen op onze expertise voor elke fase van uw business event. Uiteraard kunt u ook kiezen voor specifieke services.

Programma management

Uw business event verdient een nauwkeurig uitgewerkt en origineel concept. En laat dat nu net een van onze kunsten zijn. Daarnaast stellen we ook een projectdraaiboek op waarin alle taken en activiteiten omschreven staan.

Locatie en on-site

Rekening houdend met het doel van uw corporate event, het publiek, uw wensen en verwachtingen, kiezen we de gepaste locatie. Verder kunt u a punto ook inschakelen voor een vlekkeloze uitvoering on-site.

Marketing

Om uw business event bekend te maken, kunt u sociale media, andere online of offline communicatie en e-mailing inschakelen. Bij a punto adviseren we u over de kanalen die uw visibiliteit en ROI kunnen bevorderen.

Sponsors en coördinatie

Afhankelijk van de invulling van uw zakelijk event kunnen er ook sponsors bijgehaald worden. Samen bekijken en selecteren we de meest geschikte. Ook voor planning, opbouw en coördinatie van eventuele standen kunt u op ons rekenen.

Faculty en deelnemers

Wenst u belangrijke sprekers uit te nodigen voor uw business event? Wij nemen de hele organisatie van u over. Denk aan reis en verblijf, shuttledienst en briefing. Doorheen het hele traject staan we garant voor transparante communicatie.

Financieel management

We maken de begroting op, beheren het budget en zorgen voor continue opvolging. Daarnaast maken we dat alles binnen de afgelijnde afspraken valt. Vervelende financiële verrassingen krijgen bij a punto geen schijn van kans.

Zakelijke events

Uw ideeën laten vertalen in een sterk business event?