Onze klanten

close menu

Deze organisaties lieten al een b2b-evenement organiseren door a punto

Wilt u een b2b-evenement organiseren, maar ontbreekt het u aan tijd, knowhow of creativiteit? Dan is a punto het evenementenbureau dat u zoekt. Wij bedenken originele concepten en werken geheel of gedeeltelijk bijzondere evenementen uit die perfect overeenstemmen met de identiteit van uw organisatie.

Wie zijn de klanten van a punto?

Organisaties gaande van ziekenhuizen (of bepaalde diensten of afdelingen ervan), medische firma’s, farmaceutische bedrijven, artsen en ondernemers van kmo’s en grote ondernemingen komen bij ons aankloppen. We organiseren b2b-evenementen met een capaciteit van 5 tot 300 aanwezigen, van medische en zakelijke tot culturele en netwerkevenementen, en dat zowel nationaal als internationaal.

Bij bepaalde organisaties verloopt de samenwerking zo vloeiend, dat ze regelmatig terugkomen om samen met evenementenbureau a punto opnieuw een b2b-evenement te organiseren:

Waarom zij voor ons evenementenbureau kiezen

Een samenwerking met a punto kenmerkt zich als volgt:

  • We bedenken originele concepten die helemaal bij uw organisatie passen. Coördinatie en realisatie worden gedetailleerd uitgevoerd.
  • Kiest u voor een totaalaanpak door a punto of schakelt u ons in voor bepaalde aspecten van uw evenement? U krijgt steeds een professionele service op maat.
  • De communicatie met uw vaste contactpersoon bij a punto is steevast persoonlijk en transparant en u kan te allen tijde op hem rekenen.
  • Het team achter a punto bestaat uit opgeleide en gedreven medewerkers die samen over meer dan 15 jaar ervaring beschikken.

Zin om samen te werken? wij ook!